Noi putem oferi suport gratuit, inclusiv informaţii despre produse şi servicii, asistenţă tehnica şi îndrumare, sugestii şi recomandări referitoare la software-ul şi serviciile noastre, pe baza de tichete pe pagina de “clienti” a site-ului nostru.
Suportul este disponibil doar pentru cele mai recente versiuni şi ediţii de software folosit pe site. Asiguraţi-vă că aţi descărcat şi instalat ultima versiune de software pe care o utilizaţi astfel încât problemele sa nu fie cauzate de bug-uri mai mari sau caracteristici lipsă.
Politica noastra este de a discuta, în scris,  cauzele de natura tehnică ce pot aparea la produsele şi serviciile noastre care necesită atenţie, de obicei, un specialist şi trimiterea de link-uri la demo-uri, descrieri, monitoare, etc.
Serviciile noastre se referă la furnizarea şi configurarea de software şi de hosting pe servere virtuale sau dedicate. Daca aceste servicii nu au instructiuni de utilizare sau demo-uri pe paginile site-ului nostru, atunci aceste aspecte se vor face prin intermediul personalului tehnic pe baza de tichete pe pagina de “clienti” a site-ului nostru.
Având în vedere toate acestea, vom încerca să păstram preţurile noastre accesibile prin neintroducerea unor costuri suplimentare legate de suportul tehnic 24/7 sau personalul care asigura managementul site-ului nostru.
Dacă totusi aveţi un buget suplimentar pentru proiectul dumneavoastră, puteţi angaja întotdeauna un webmaster, dezvoltator sau propriul administrator de server sau de servicii de administrare.
Dezvoltarea în continuare şi particularizările depind de afacerea dumneavoastră, având în vedere limitele de software şi servicii pe care le putem oferi. Aceste limite pot fi prospectate înainte de a cumpăra cu demo-uri online, descărcări de software de proba, documente scrise de pe site-ul nostru. Unele servicii pot fi, de asemenea, comandate gratuit pentru un timp limitat pentru utilizare de incercare.
Prin intermediul tichetelor oferim răspuns în funcţie de disponibilitate, fusul orar, orele de lucru (variabila), zile lucrătoare (nu include zilele de sarbatori legale, cum ar fi Crăciun, Anul Nou şi, uneori, la sfârşit de săptămână). În concluzie, tichetele pot primi răspuns in cateva minute, cateva ore sau in cateva zile mai târziu.
Uneori, tichetele sunt omise sau pierdute din motive umane sau tehnice. Deci, dacă in 72 ore nu primiţi un răspuns la tichet, va rugam sa incercati unul nou.

Web-Radio-Tv-Hosting.com