I. DEFINITII si TERMENI UTILIZATI

Art. 1. Acest document conţine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de BIRSILA FLORIN PFA [definit in continuare web-radio-tv-hosting.com]

BIRSILA FLORIN PFA , cu sediu social in Dumbravita, judetul Timis, Str. Primaverii Nr. 2, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis, sub numarul F35/108/2012, avand Cod unic: 29612814.

Utilizator – defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile web-radio-tv-hosting.com.

Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.

Comanda – cerere adresata web-radio-tv-hosting.com de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire web sau inregistrare domenii.

Hosting – serviciul oferit clientilor prin care se ofera gazduire si(sau) streaming radio si(sau) video de pe serverele detinute de web-radio-tv-hosting.

Streaming – serviciul oferit clientilor prin care se ofera servicii de transmisii de emisie si receptie pe calea internetului a semnalelor video si audio.

II. CADRUL LEGAL

Art. 2. Prezentul document defineste cadrul in care web-radio-tv-hosting.com este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre web-radio-tv-hosting.com si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting si streaming fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor web-radio-tv-hosting.com presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.
Art. 2.1. web-radio-tv-hosting.com isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru însa nu constituie motiv întemeiat pentru încetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.

III. COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 3. Orice comanda se va face online pe pagina securizata https://www.web-radio-tv-hosting.com/clienti/cart.php. Clientii se obliga sa introduca în formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. web-radio-tv-hosting.com nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
Art. 3.1. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura  catre adresa de email introdusa în formular. Factura contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client.
Art. 3.2. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
Art. 3.3. Toate facturile se vor trimite prin email iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii.
Art. 3.4. Clientii beneficiaza de serviciile web-radio-tv-hosting.com in maxim 48 de ore de la confirmarea platii.
Art. 3.5. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.
Art. 3.6.Dupa 15 zile de la data scadenta se adauga o taxa pentru intarziere plata de 10% din valoarea facturii. Pentru reactivarea conturilor suspendate este necesara plata acestei taxe.
Art. 3.7. Plata (Direct sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (plata cu numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerar la Banca OTP Bank  sau Mandat Postal) catre web-radio-tv-hosting.com sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site sunt in EURO, Dolari americani sau RONI.
Art. 3.8. Plata Online (Card Credit sau Debit) – Platile online sunt efectuate prin intermediul www.paypal.com si sunt supuse unor termeni si conditii. Va rugam cititi acesti termeni si conditii aici.

Art. 3.9 Codurile promotionale, care ofera o anumita reducere din valoarea facturii sunt valabile doar dupa efectuare de catre client a platii facturii respective.

IV. INREGISTRAREA DOMENIILOR

Art. 4. Inregistrarea domeniilor se face dupa confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proforma emise pentru serviciile de inregistrare indiferent de tipul domeniului .ro, .eu, .com, etc.
Art. 4.1. Inregistrarea domeniilor se face in conformitate cu regulile generale impuse de ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). In functie de tipul domeniului, administratorul TLD (Top Level Domain) impune reguli clare de inregistrare si utilizare a domeniilor de internet.
Art. 4.2. Inregistrarea domeniilor presupune citirea si acceptarea tuturor regurilor impuse si reglementate de Internet.bs Corp. (http://www.internetbs.net/en/domain-name-registrations/termsandconditions.html) si RoTLD.
Art. 4.3. Domenii .eu – web-radio-tv-hosting.com furnizeaza servicii de inregistrare, reinoire si transfer al domeniilor .eu in conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names) iar inregistrarea domeniilor .eu presupune citirea si acceptarea tuturor regurilor impuse si reglementate de EURid(www.eurid.eu)

Art. 4.4. Domenii Internationale – web-radio-tv-hosting.com furnizeaza servicii de inregistrare, reinoire si transfer al domeniilor internationale in conformitate cu regulile specifice fiecarui tip de domeniu, reguli impuse de administratori de TLD (Top Level Domain).

. com – Domenii cu scop comercial. Se aplica regulile ICANN – COM.

. net – Domenii pentru retele, general sau comercial. Se aplica regulile ICANN – NET.

. org – Domenii pentru organizatii sau comercial. Se aplica regulile ICANN – ORG.

. biz – Domenii pentru firme sau uz comercial. Se aplica regulile ICANN – BIZ.

. info – Domenii cu scop general. Se aplica regulile ICANN – INFO.

. name – Domenii pentru nume propri. Se aplica regulile ICANN – NAME.

. mobi – Domenii dispozitive mobile. Detalii MOBI.

Art. 4.5 Expirarea domeniilor.  Daca nu prelungiti un domeniul pana la data expirarii sale, acesta va fi dezactivat (site-ul nu va mai functiona dupa expirarea domeniului). Va recomandam sa va reinnoiti domeniul inainte ca acesta sa atinga data expirarii, pentru ca odata ajuns la aceasta data nu va mai putem oferi nici o garantie ca acesta va mai functiona. Aveti posibilitatea sa il reinnoiti la pretul obisnuit in primele 40 de zile calendaristice de la data expirarii, dupa care domeniul va intra intr-o perioada de carantina (30 de zile). In timp ce se afla in perioada de carantina, pentru reinnoire va trebui sa achitati o taxa de reactivare de 70$. Dupa aceasta perioada domeniul va fi sters din sistem, si va putea fi din nou disponibil pentru inregitrsrare de catre orice persoana de pe internet.

V. GARANTII SI RETURNAREA BANILOR

Art. 5. Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile de gazduire web în termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre office@web-radio-tv-hosting.com. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Plata garantiei de ramburasre va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.

Art. 5.1. Plata pentru inregistrarea domeniilor nu este rambursabila. In cazul solicitarii de ramburs pentru serviciile de hosting pretul domeniului fara gazduire se scade din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit sau o anumita reducere in urma unei oferte promotionale.
Conturile pentru care s-a stabilit un sistem de plata pe un termen mai lung de o luna au dreptul la rambursarea prin esalonare a platii, la calcularea esalonului lunar pentru ramburs luandu-se in considerarea doar lunile intregi, iar suma totala rambursata va fi egala cu suma totala platita de catre client din care se scade suma pentru domenii si suma cuvenita noua pentru fiecare luna in care clientul a beneficiat serviciile noastre, fara aplicarea reducerilor lunare acordat pentru plata in avans. In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul.

Art. 5.2. Garantia de rambursare nu se aplica pentru prelungirea sau reinnoirea serviciilor de web hosting.

Art. 5.3. Garantia de rambursare nu se aplica decat pentru plata in avans folosind sistemul electronic (online, prin card) PayPal.

Art. 5.4. Garantia de rambursare nu se aplica daca un cont de gazduire a incalcat acesti termeni si conditii.

Art. 5.5. Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza plata pentru conturile platite.

Art. 5.6. In cazul unei indisponibilitati (downtime) a serviciilor pe o durata mai lunga ce insumeaza o medie mai mare de 0.1% dintr-o luna, clientul are dreptul la despagubiri ce nu pot sa depaseasca valoarea lunara pachetului de gazduire. Aceste despagubiri se acorda procentual dupa formula urmatoare: « pret pachet inmultit(x) cu procentul de downtime(%) ». Despagubirile se ofera doar la cererea clientului sub forma de credit ce este alocat in contul de client urmand sa fie scazut din factura urmatoare.

VI. UTILIZAREA SERVICIILOR

Art. 6. Serverele de gazduire web-radio-tv-hosting.com pot fi utilizate numai in scopuri legale. Transmiterea, stocarea sau distribuirea oricarui tip de informatii, date sau materiale in contradictie cu orice lege sau reglementare este interzisa. Aceasta include, dar nu se limiteaza la: material protejat de copyright, trademark, secret comercial sau alt drept de proprietate intelectuala utilizate fara autorizatie adecvata, vanzarea drogurilor pe baza de prescriptie medicala, precum si materiale care sunt obscene, defaimatoare, constituie o amenintare ilegale sau incalca legile de control a exporturilor. Exemple de continut non-acceptabil sau link-uri: software piratat, programele sau arhivele hacker-ilor, site-uri warez, MP3, si robotii IRC. Orice tip de forum / grup de discutii in care se discuta despre obtinerea acestor fisiere sau se distribuie fisierele, este de asemenea, interzis. Site-uri legate de HYIP (High Yield Investment Programs), scheme Ponzi sau scheme piramidale sunt interzise. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru. web-radio-tv-hosting.com va fi singurul arbitru la ceea ce constituie o incalcare a acestei prevederi.
Art. 6.1. web-radio-tv-hosting.com isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor SiteulMeu.com va fi restabilit dupa intrarea în legalitate a posesorului contului.
Art. 6.2. In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientul) web-radio-tv-hosting.com sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.
Art. 6.3. Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislatiei din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.) este interzisa. Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:
Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert

Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut

Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase

Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare

Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen sau imoral

Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc)

Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni

Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale

Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal

Art. 6.4. Trimiterea de mesaje e-mail in masa se refera la mesajele trimise catre un numar mare de adrese e-mail (o singura data sau in mod regulat). Trimiterea de mesaje in masa trebuie sa respecte legile internationale si romanesti in vigoare. Necunoasterea legilor nu exonereaza (absolva) pe nimeni de raspundere. Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail in care persoanele se inscriu personal pentru a primi astfel de mesaje (prin acceptul expres / opt-in) iar in toate mesajele trebuie publicata procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Ce trebuie stiut si respectat la trimiterea mesajelor e-mail in masa:

Trimiterea de mesaje e-mail in masa trebuie facuta printr-un script ce foloseste conectarea SMTP.

Folosirea sendmail din CGI sau PHP “mail()” este interzisa pentru trimiterea de mesaje e-mail in masa.

Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie sa functioneze si sa aiba alocat spatiu suficient.

Trimiteti mesaje doar persoanelor care si-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail.

Includeti in fiecare e-mail trimis datele complete si adevarate de identificare a expeditorului.

Includeti in fiecare e-mail posibilitatea de a renunta la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie si respectata.

Listele de adrese e-mail trebuie mentinute la zi, asigurativa ca aveti resursele de face acest lucru.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.5. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:

Are trecuta fraza “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte fraze asemanatoare.

Daca datele de indentificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte.

Daca nu puteti demonsta ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs.

Daca procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu functioneaza.

Daca folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb.

Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.6. Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restrictionat de parola sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.
Art. 6.7. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual, obscen sau imoral, link-uri având legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. web-radio-tv-hosting.com isi rezerva dreptul de a decide în ceea ce priveste legalitatea acestor situri.
Art. 6.8. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

Scripturi pentru proxy sau IRC

Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent

PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi

Scripturi de tipul FormMail

Chat room-uri, nu include scripturile standard oferite in panoul de control

Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute

Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila

VII. UTILIZAREA RESURSELOR

Art. 7. Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller “Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. web-radio-tv-hosting.com supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.
Art. 7.1. Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.
Art. 7.2Utilizarea resurselor pentru conturile Shared Hosting este bine precizata. Astfel, in medie:

Utilizarea memoriei nu poate depasi 10% per domeniu/fisier/aplicatie
Utilizarea CPU nu poate depasi 20% per domeniu/fisier/aplicatie
Conexiunile Apache nu pot fi mai multe de 30
Sunt permise maxim 50 de conexiuni ale utilizatorului MySQL
Conturile cu peste 100,000 de inoduri pot fi eliminate din sistemul nostru de back-uri, cu scopul de a preveni supra incarcarea
Orice cont care depaseste 250,000 de inoduri risca sa fie suspendat.

VIII. RESTRICTII

Art. 8. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor web-radio-tv-hosting.com fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.
Art. 8.1. Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate in functie de metoda de trimitere:
Mesaje trimise prin sendmail, functia mail(): 300 / ora

Mesaje trimise prin SMTP: 350 / ora echivalentul a 8.400 / zi

IX. CONFIDENTIALITATE. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Art. 9.1 web-radio-tv-hosting.com va asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de Utilizator sau solicitate de la acesta, cu exceptia situatiei in care divulgarea acestor date este realizata cu acordul prealabil al Utilizatorului dat in baza prezentului Contract, la cererea unor terti autorizati sau pentru prestarea unor servicii de catre terti (precum tiparire si/sau expediere facturi, servicii de colectare a debitelor, etc) in vederea executarii Contractului.
Art. 9.2. Prelucrarea Datelor cu caracter personal in scopul executarii Contractului. Utilizatorul este de acord ca Datele cu caracter personal, incluzand codul numeric personal, sa fie prelucrate de web-radio-tv-hosting.com in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru activare, facturare, relatii cu clientii, recuperarea sumelor datorate, in scopul verificarii respectarii prevederilor Contractului etc, inregistrarii si rezervarii de nume de domeniu pe seama Utilizatorului, cu respectarea drepturilor Utilizatorului prevazute de lege. In cazul in care aceste operatiuni sunt realizate de catre terte parti, Datele cu caracter personal vor putea fi comunicate acestora in vederea executarii contractului.

X. BACK-UP

Art. 10. Backup-urile sunt facute de catre noi saptamanal. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale unui cont.

XI. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 11. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Art. 11.1. Clientul este responsabil pentru mentinerea în conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

XII. RASPUNDERE LIMITATA

Art. 12. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati în legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
Art. 12.1. web-radio-tv-hosting.com ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.

XIII. TERMENI GENERALI

Art. 13. Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi înapoi banii pentru serviciile de web hosting platite in avans. Plata pentru rezervarea de domeniu sau alte servicii nu se returneaza.
Art. 13.1. Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.
Art. 13.2. Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.
Art. 13.3. Suntem unicii in masura sa hotarasca ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la:
Telefon: 0754.26.30.31

E-mail: office@web-radio-tv-hosting.com