Avantajele cele mai mari le gasiti in planurile de radio si video hosting. Serverele noastre asigura o viteza de procesare deosebita, o calitate foarte buna a semnalului audio si video si un procentaj foarte mic la aparitia intreruperilor nedorite.
Planurile de web hosting includ multe avantaje si facilitati care te ajuta sa coinstruiesti propriul website beneficiind de : conturi administrate cu cPanel si protocolul de transfer FTP, limbaje de programare populare si 99.99% uptime.

Incepe Website-ul tau cu web-radio-tv-hosting.com!

Specialistii nostri te vor ajuta chiar daca esti incepator. Beneficiezi de sprijin tehnic gratuit la gazduirea propriului website pe serverele noastre, la serviciile de streaming radio sau video.

Gratuit cu fiecare Web Hosting Plan

Oferim servicii gratuite pentru fiecare tip de plan. Astfel ai posibilitatea de a testa produsele noastre cu risc financiar zero.

Free FTP Accounts

Poti administra un numar mare de conturi FTP pentru a avea acces la conturile tale. Uploadezi si downloadezi fisiere pe site-ul tau foarte usor si la viteze ridicate.

Avantaje cu panoul de control

cPanel este panoul de control cu o interfata prietenoasa, pe intelesul tuturor, foarte usor de folosit.

Support tehnic

Echipa tehnica va sta la dispozitie 24 de ore din 24,7 zile pe saptamana din 7. Raspunsuri prompte prin intermediul tichetelor  de pe pagina “clienti” si  prin email.

Cele mai noi Applicatii

Aveti la dispozitie cele mai noi aplicatii in domeniu: Centova Tehnologie pentru radioul dumneavoastra si Wowza Media Server pentru aplicatiile video.