Toate planurile ofera Shoutcast si tehnologia Centova pentru cel mai performant auto DJ. Foloseste cel mai avantajos radio hosting plan urmarind in tabelul de mai jos ce include fiecare plan. De asemenea ai la dispozitie un plan gratuit pentru a incerca serverele noastre de radio streaming.

Plan Free R64 R96 R192
Disk space 200 MB 2 GB 5 GB 20 GB
Data transfer 2 GB 20 GB 50 GB 100 GB
Maxim sloturi 2 sloturi 50 sloturi 200 sloturi 500 sloturi
Maxim bitrate 32 kbps 64 kbps 96 kbps 192 kbps
Shout Cast  
Audo DJ        
Centova Panel        
Playlist        
Protect DDOS        
Statistic        
Free/7 ZILE  2,80euro/luna  7,80euro/luna  13,80euro/luna

* Preturile afisate au toate taxele incluse si nu sunt purtatoare de TVA.

Web-Radio-TV-Hosting.com accepta ca modalitati de plata: credit card, PayPal, transfer bancar.  Toate conturile de radio hosting se activeaza doar dupa efectuarea platii!

Depasirea spatiului din planul comandat sau neplata facturii la termen duce la suspendarea automata a contului.

La pachetul de radio hosting se primeste gratuit un pachet de gazduire pentru domeniul alocat prin formularul de comanda. Trebuie doar sa bifati optiunea “Doresc gazduire web (cPanel) impreuna cu pachetul de radio hosting . In cazul in care nu aveti un domeniu inregistrat puteti comanda unul prin optiunea: ” Vreau sa-mi inregistrez un nou domeniu”.
Pachetul de gazduire gratuit oferit este WebFree valabil atata timp cat serviciul de radio hosting este activ. WebFree ofera un spatiu pe disc de 200 Mb , un cont de email si un cont FTP si un trafic lunar de 1000 Mb,  suficient pentru gazduirea site-ului radiolui dumneavoastra. Pentru clientii cu nevoi mai mari pentru gazduirea site-ului radio, oferim contra cost planuri de gazduire mai generoase si mai performante din oferta noastra.

Daca alegeti unul din planurile: R96 sau R128 si daca platiti pe unul sau mai multi ani beneficiati de inregistrarea gratuita a unui domeniu cu una din extensiile .com, , .net, .info, .eu, .org, .biz pe perioada de un an.

In cadrul planurilor  de radio hosting panoul de comanda pe care il oferim este cel de la Centova Tehnologie. Prin link-ul de mai jos va oferim varianta demo pentru panoul de comanda impreuna cu cel mai performant Auto DJ.