Toate planurile se bazeaza pe Wowza Media Server, unul din cele mai moderne instrumente pentru video streaming. Foloseste cel mai convenabil video hosting plan urmarind in tabelul de mai jos ce include fiecare plan. De asemenea ai la dispozitie un plan gratuit pentru a incerca serverele noastre.

Plan Free Incepator Avansat Profesionist
Disk space 0,2 GB 3 GB 15 GB 30 GB
Latime Banda 2GB/ luna 100GB/ luna 300GB/ luna 500GB/ luna
Max vizite 5 20 1000 Unlimited
Viteza Conex 1000 Mbps 1000 Mbps 1000 Mbps 1000 Mbps
Live Stream      
Video Stream        
Stream to IPod    
Video Chat    
Protect DDOS        
Statistic        
Free/ 3 ZILE   45 Euro /luna  140 Euro /luna    200 Euro /luna

* Preturile afisate au toate taxele incluse si nu sunt purtatoare de TVA.

Ce este Wowza Media Server?

Wowza Media Server este un program software ce suporta protocoale pentru Adobe Flash, Apple IOS, Microsoft Silverlight, Apple QuickTime, Android, BlackBerry si alte platforme 3GPP, IPTV, console pentru jocuri si multe altele. Aceasta permite utilizatorilor sa emita continut video tuturor acestor platforme de pe pagina web catre aceste aparate mobile.

Wowza este orientat in livrarea de software performant pentru serverele media ale furnizorilor de servicii de streaming, companiilor de media si altor firme si organizatii interesate sa livreze continut video catre aparate digitale mobile cum ar fi computere, TV si telefoane mobile.

Wowza Media Server ofera putere infrastructurii industriale pentru transmisii in direct de continut video, pentru transmisii de continut video la cerere, inregistrari video live si video chat. Cand emiteti cu Wowza Media Server veti avea suport pentru live H.264 streaming cu RTSP/RTP encoders si live H.264 streaming cu MPEG-TS encoders. Continutul securizat este un alt avantaj cu Wowza streaming. Doar aceste servere media permit incarcarea cu o cantitate mica de continut video in orice moment al streamingului. Continutul va fi securizat cu SecureToken, RRMPE si alte metode pentru continut securizat.

Streamingul cu Wowza Media Server te ajuta sa salvezi latime de banda. Acest streaming comprima fisierele video pentru a putea fi vizionate in integritatea lor.